Kalfsschnitzel met citroen en kappertjes
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 kalfsschnitzels (à ca. 150 g)
- ½ eetlepel boter
- ½ eetlepel olijfolie
- 1 citroen, in partjes
- 1 eetlepel kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
Bereiden
Sla de schnitzels plat met een houten hamer op een houten snijplank. Snijd ze in kleinere stukken als ze groot zijn. Kruid royaal met zout en versgemalen peper.
Verhit de boter en olijfolie in een grote koekenpan op middelhoge temperatuur, leg de schnitzels erin en bak ze 4 minuten per kant. Doe de citroenpartjes en kappertjes erbij als er nog een paar minuten baktijd resteren.
Serveer met een halve gebakken aardappel met boter.
Kookboek
Het recept 'Kalfsschnitzel met citroen en kappertjes' is afkomstig uit het kookboek...
Tasty Days
Andy Harris
Na het succes van 'Een maand in Marrakesh' komt de Engelse hoofdredacteur van Jamie Magazine Andy Harris nu met inspirerende recepten voor elke dag, die... lees verder
© Kosmos Uitgevers