Konijn met mosterd en rozemarijn uit de slow cooker
bereiden
Ingrediënten
- 1 konijn, in stukken verdeeld
- 4 eetlepels pittige mosterd
- 4 takjes rozemarijn
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 5 eetlepels olijfolie
Bereiden
Wrijf de stukken konijn rondom in met de mosterd. Leg de stukken konijn in de pot van de slow cooker en voeg de takjes rozemarijn, fijngehakte knoflook en olijfolie toe. Bestrooi met zout en peper.
Leg het deksel op de cooker en laat 6 uur op lage temperatuur of 4 uur op hoge temperatuur stoven. Serveer direct uit de cooker en geef er aardappelpuree bij.
Extra benodigd
Slow cooker
Variatietip
Heb je ooit al eens kip met mosterd geprobeerd? Je kunt het konijn vervangen door stukken gevogelte of zelfs door makreelfilets. Verkort in dat geval de kooktijd met een derde.
Kookboek
Het recept 'Konijn met mosterd en rozemarijn uit de slow cooker' is afkomstig uit het kookboek...
Topgerechten uit de slow cooker
Jean-Francois Mallet
Wie van heerlijk lang gestoofde gerechten houdt, kan niet meer zonder slow cooker. Die stooft heel langzaam voor jou verwarmende schotels, smeltend zacht vlees... lees verder
© Good CookKonijn tips
Reacties op dit recept
- Wouter Heb het gemaakt, was verrukkelijk, de gasten erg helemaal blij. Echt een aanrader.
-
Dorothea
Kan dit konijn zo droog in de pan, knapt dan mijn pan niet stuk of verbrandt het konijn niet?
- Fred Ik doe er ongeveer een halve liter kippenbouillon bij.
- Sandy Gaat er geen vocht bij?