Lamskoteletten met een korianderkorstje van Bill Granger
12 koteletten
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 125 g bloem
- 3 eetlepels melk
- 2 eieren
- 160 g vers broodkruim
- flinke handvol verse platte peterselie, gehakt
- 2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
- 1 theelepel fijngeraspte citroenschil
- 12 lamskoteletten
- 125 ml olijfolie
Bereiden
Doe de bloem in een ondiepe kom. Klop de melk en eieren in een andere kom lichtjes door elkaar. Meng broodkruim, koriander, citroenschil en komijn in een derde kom en strooi er zout en peper over. Doop de lamskoteletten eerst in de bloem, daarna in het ei en tenslotte in het broodkruim.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op een matig vuur. Bak de lamskoteletten 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Doe dit in porties omdat het anders te vol wordt in de pan.
Kookboek
Het recept 'Lamskoteletten met een korianderkorstje van Bill Granger' is afkomstig uit het kookboek...
In de keuken
Bill Granger
Dit is alweer het vierde boek van de succesvolle Australische kok Bill Granger. Het is een fris en dynamisch boek met prachtige foto's in reportagestijl, die het koken
... lees verder © Uitgeverij Terra