Pistoletje met varkensfilet en champignons
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels boter
- 300 g varkensfilet, in reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 g champignons, in dikke plakjes
- 1 ui, gesnipperd
- Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- verse peterselie, grof gehakt, naar smaak
- 4 pistoletjes
Bereiden
Verwarm de boter in een pan en bak hierin het varkensvlees aan alle kanten goudbruin en gaar.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons en de ui op een hoog vuur in 5 minuten bruin en gaar. Roer Boursin Cuisine erdoor en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Roer de peterselie door de saus.
Verdeel het vlees en de saus over de pistoletjes.
Het recept 'Pistoletje met varkensfilet en champignons' wordt je aangeboden door Boursin