Varkenshaas met salie

2 personen
bereiden

waardering 7,9obv 10 waarderingen

Bevat per portie

360 kcal
29 g eiwit
26 g vet
3 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 varkenshaas van ca. 250 g, in 2-3 cm dikke plakken
  • kaneel
  • 25 g boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 ml roséwijn
  • 6 blaadjes salie, in dunne reepjes

Bereiden

Wrijf de plakken varkenshaas in met zout, peper en kaneel. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de stukjes vlees op hoog vuur in ca. 2 minuten bruin.

Schenk de wijn langs de rand van de pan erbij en voeg de salie toe. Laat het geheel nog ca. 3 minuten zachtjes sudderen. Lekker met pasta en gesmoorde courgette.

Het recept 'Varkenshaas met salie' wordt je aangeboden door . Beeld: Sunny Forest | Shutterstock.com

Varkenshaas tips