Varkenshaas met salie
- 2 personen
- 10 min
- waardering 7,9
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vlees
bevat per portie
- 360 kcal
- 29 g eiwit
- 26 g vet
- 3 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 varkenshaas van ca. 250 g, in 2-3 cm dikke plakken
- kaneel
- 25 g boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 ml roséwijn
- 6 blaadjes salie, in dunne reepjes
Bereiden
Wrijf de plakken varkenshaas in met zout, peper en kaneel. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de stukjes vlees op hoog vuur in ca. 2 minuten bruin.
Schenk de wijn langs de rand van de pan erbij en voeg de salie toe. Laat het geheel nog ca. 3 minuten zachtjes sudderen. Lekker met pasta en gesmoorde courgette.
Bron
Het recept 'Varkenshaas met salie' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Sunny Forest | Shutterstock.com