Kookboeken over de Franse keuken
-
Flensjes en crêpes
Yannick le Corvec & Jean-Francois Silvente
Een schitterende selectie simpele en snelle recepten voor flensjes en crêpes voor alle gelegenheden. Probeer maar het Noorse flensje, de Kerstcrêpes, een flensje met bosvruchten of een flensje met chocolade... bekijk 'Flensjes en crêpes'
-
Crème brûlée
Isabel Brancq
Crème brûlée is een klassiek nagerecht en wordt over de hele wereld gegeten. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken met allerlei bijzondere smaken. Naast... bekijk 'Crème brûlée'
-
Cuisine - 1000 klassiekers uit de Franse keuken
Françoise Bernard
Deze kookbijbel brengt u 1.000 bekende gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie. Heldere recepten en nuttige tips helpen u om de... bekijk 'Cuisine - 1000 klassiekers uit de Franse keuken'
-
Parijs
Danyel Couet
Dit boek neemt je mee door de straten van Parijs: de markten, winkeltjes en de restaurants. Centraal staan de acht verschillende wijken en hun keukens. Van de Afrikaanse wijk via de Joodse buurt tot het Aziatische deel... bekijk 'Parijs'
-
Bistro thuis
Anthony Demetre
De 80 gerechten van Anthony Demetre zijn Europees en klassiek zonder traditioneel te worden. Zijn filosofie is 'everyday eating at its very best' - verrassende seizoensgerechten van hoge kwaliteit... bekijk 'Bistro thuis'
-
A Table
Jane Webster
Jane Webster verkocht haar huis in Melbourne en ging haar droom achterna: ze begon een kookschool in Frankrijk. Samen met haar man en vier kinderen nam ze haar intrek in een groot, verwaarloosd château... bekijk 'A Table'
-
Uit eten in Parijs
Marlena Spieler
Bezoekers aan Parijs zijn altijd onder de indruk van de toewijding van de Parijzenaars aan het allerbeste eten. Verkopers uit streken in heel Frankrijk staan op markten met de geurigste truffels, de... bekijk 'Uit eten in Parijs'
-
Goede smaak
Trish Deseine
Een luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire specialiteit: truffel, foie gras, chocolade, champagne... bekijk 'Goede smaak'
-
De smaken van Bretagne
Anouck Schuyesmans & Joris Delanghe
De Bretoense keuken biedt veel meer dan alleen maar de overbekende hartige pannenkoeken met cider en oesters. In deze receptengids worden de vele smaken van Bretagne onthuld. Van... bekijk 'De smaken van Bretagne'
-
De kunst van het soufflé maken
Sara Lewis
In culinair opzicht staan soufflés in zeer hoog aanzien, maar helaas durven de meeste mensen het niet aan om een soufflé te maken. Deze heerlijke lichte creaties worden vaak alleen in een... bekijk 'De kunst van het soufflé maken'