Good Food Book 2
Stel, je vraagt de 50 beste topkoks en de leukste foodies van Nederland wat ze koken voor hun vrienden en familie. Wat krijg je dan? Nou, bijvoorbeeld het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groente-pizza van Niven Kunz! Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks van Gerard Ekdom... Kortom: maakbare, verrassende recepten waarvoor je niet urenlang de keuken in hoeft. Maar die wel watertandend lekker zijn! Onderstaand treft u 4 voorproefjes uit het 'Good Food Book'. Daarnaast bevat het kookboek nog 46 uitstekende recepten die u voor slechts € 14,99 in huis kunt halen en waarvoor maar liefst 40 kinderen in Malawi een schoolmaaltijd krijgen. Dus koop dat boek!
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijFDBCK
- Hardcover
- 120 pagina's
- ISBN 9789079824137
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Broodje bal van Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel)
Vlees, 45 min 9,0
-
Bloemkool met een knappertje
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven
Vlees, 40 min 8,0
-
Dutch baby
Vegetarisch, 25 min 8,0
Alle Kookboeken over overige keukens
-
The Curry Guy Easy
Dan Toombs
Na het succes van 'The Curry Guy' komt Dan Toombs nu met het vervolg: 'The Curry Guy Easy'. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden zijn... bekijk 'The Curry Guy Easy'
-
breddos Tacos
Chris Whitney & Nud Dudhia
Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen... bekijk 'breddos Tacos'
-
Basisboek India
Amandip Uppal
In dit 'Basisboek India' maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel... bekijk 'Basisboek India'
-
Spis
Mikkel Karstad
Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal... bekijk 'Spis'
-
De nieuwe Nordic Cuisine
Simon Bajada
'De nieuwe Nordic Cuisine' viert de hedendaagse Scandinavische keuken door de nadruk te leggen op seizoensgebonden recepten voor thuis. Gerechten die stuk voor stuk de keuken... bekijk 'De nieuwe Nordic Cuisine'
-
De Joodse keuken
Janna Gur
De gerechten uit 'De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech' zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen... bekijk 'De Joodse keuken'
-
Cantina Mexicana
Paul Wilson
In 'Cantina Mexicana' word je meegenomen en ontdek je de echte keuken van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuiden, prachtige visschotels van de schiereilanden, streetfood uit Mexico-Stad tot de... bekijk 'Cantina Mexicana'
-
Good Food Book 2
diverse auteurs
Stel, je vraagt de 50 beste topkoks en de leukste foodies van Nederland wat ze koken voor hun vrienden en familie. Wat krijg je dan? Nou, bijvoorbeeld het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen... bekijk 'Good Food Book 2'
-
Een Amerikaanse in Parijs
Carrie Solomon
Ga mee op een reis door de Amerikaanse keuken en ervaar deze vanuit het oogpunt van een Amerikaanse dame in Parijs. Carrie Solomon, afkomstig uit de Verenigde Staten, is gepassioneerd door eten... bekijk 'Een Amerikaanse in Parijs'
-
India
Pushpesh Pant
'India' biedt 1.000 makkelijk te volgen, authentieke recepten van over de hele lengte en breedte van het land. De recepten zijn zo aangepast dat ze haalbaar zijn voor de westerse thuiskok. Het enige Indiaas kookboek dat... bekijk 'India'