Good Food Book 2

Stel, je vraagt de 50 beste topkoks en de leukste foodies van Nederland wat ze koken voor hun vrienden en familie. Wat krijg je dan? Nou, bijvoorbeeld het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groente-pizza van Niven Kunz! Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks van Gerard Ekdom... Kortom: maakbare, verrassende recepten waarvoor je niet urenlang de keuken in hoeft. Maar die wel watertandend lekker zijn! Onderstaand treft u 4 voorproefjes uit het 'Good Food Book'. Daarnaast bevat het kookboek nog 46 uitstekende recepten die u voor slechts € 14,99 in huis kunt halen en waarvoor maar liefst 40 kinderen in Malawi een schoolmaaltijd krijgen. Dus koop dat boek!

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijFDBCK

  • Hardcover
  • 120 pagina's
  • ISBN 9789079824137

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over overige keukens