Pesto, dippers en salsa's
Pesto, dippers en salsa's zijn eenvoudig om te maken en ontzettend leuk om te serveren bij een feestje, barbecue of gewoon als bijgerechtje. Met diverse groenten of chips om mee te dippen maakt u uw hapjes helemaal af: ze zien er feestelijk uit en smaken heerlijk. Daarnaast kunt u de pestorecepten gebruiken om uw salades, pasta's en andere gerechten een heerlijke smaak te geven.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijDe Lantaarn
- Paperback
- 64 pagina's
- ISBN 9789054264842
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Mayonaise met zongedroogde tomaat
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Komkommersalade met yoghurt en munt (tzatziki)
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Pesto met crème fraîche
Vegetarisch, 5 min 8,0
-
Kikkererwtenpuree (hummus)
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Baba ghanoush
Vegetarisch, 45 min 8,0
Alle Kookboeken uit de 'Culinair genieten' serie
-
Salades
diverse auteurs
'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook als een... bekijk 'Salades'
-
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'
-
Chinees
diverse auteurs
Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'
-
Tajines & Couscous
diverse auteurs
Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch smakende gerechten ook nog gemakkelijk te bereiden zijn, zal voor velen nieuw zijn. Naast de beroemde... bekijk 'Tajines & Couscous'
-
Japans
diverse auteurs
Heeft u wel eens in een Japans restaurant gegeten en dacht u dan dat die gerechten veel te moeilijk waren om zelf te bereiden? Grijp nu uw kans! Deze eenvoudige, gezonde gerechten zien er niet alleen prachtig uit... bekijk 'Japans'
-
Zalm
diverse auteurs
Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is... bekijk 'Zalm'
-
Indonesisch
diverse auteurs
Haal het exotische Indonesië uw keuken binnen met deze tongstrelende verzameling recepten. Geniet van zalige saté, nasi goreng of gado gado, of laat u verleiden door heerlijke noedels, curry's en roerbakgerechten... bekijk 'Indonesisch'
-
Stamppot
diverse auteurs
Nederland is een echt stamppottenland. Tijdens de koude wintermaanden is er niets heerlijker dan een grote pan met gestampte aardappelen en groenten op tafel te zetten. In dit boekje komen niet alleen klassiek... bekijk 'Stamppot'
-
Tapas
diverse auteurs
Tapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit boek zijn voor elke smaak heerlijke en feestelijke... bekijk 'Tapas'
-
Sauzen & dressings
diverse auteurs
Een goede saus of dressing maakt uw gerecht helemaal af. Van de bekende klassieke sauzen tot de heerlijkste dressings die u serveert bij salades: alle mogelijke sausrecepten zijn te vinden in dit boek... bekijk 'Sauzen & dressings'