Pesto van babyboerenkool

  • 250 ml pesto
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Sauzen / dips
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g gemengde babyboerenkoolbladeren
  • 2 teentjes knoflook, gepoft
  • 50 g geroosterde cashewnoten
  • 30 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 100-120 ml olijfolie
  • zeezout

Bereiden

Doe alle ingrediënten in een blender en zet deze aan tot je een mooie pesto hebt. Voeg eventueel extra olijfolie toe om de gewenste dikte te krijgen.

Extra benodigd

Blender

Kookboek

Het recept 'Pesto van babyboerenkool' is afkomstig uit het kookboek...

Boerenkool

Amelia Wasiliev

'Boerenkool' biedt 69 eenvoudige en heerlijke boerenkoolrecepten voor sapjes, salades en meer. Ontdek nieuwe bereidingswijzen en smaken: combineer... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Pesto recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!