Pesto van babyboerenkool
- 250 ml pesto
- 5 min
- waardering 7,5
- Sauzen / dips
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 200 g gemengde babyboerenkoolbladeren
- 2 teentjes knoflook, gepoft
- 50 g geroosterde cashewnoten
- 30 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 100-120 ml olijfolie
- zeezout
Bereiden
Doe alle ingrediënten in een blender en zet deze aan tot je een mooie pesto hebt. Voeg eventueel extra olijfolie toe om de gewenste dikte te krijgen.
Extra benodigd
Blender
Kookboek
Het recept 'Pesto van babyboerenkool' is afkomstig uit het kookboek...
Boerenkool
Amelia Wasiliev
'Boerenkool' biedt 69 eenvoudige en heerlijke boerenkoolrecepten voor sapjes, salades en meer. Ontdek nieuwe bereidingswijzen en smaken: combineer... lees verder
© Uitgeverij Becht