Rode pesto
- 1 portie
- 20 min
- waardering 7,1
- Sauzen / dips
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 3 eetlepels Italiaanse extra vierge olijfolie
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 100 g zongedroogde tomaten
- 50 g gemalen pecorino
- 1 teentje knoflook
Bereiden
Stoof de paprika in wat olie zachtjes gaar.
Draai vervolgens van alle ingrediënten, inclusief de gare paprika, in de keukenmachine een fijne pesto.
Lekker door gekookte pasta.
Extra benodigd
Keukenmachine
Kookboek
Het recept 'Rode pesto' is afkomstig uit het kookboek...
Olijf & olie boekbox
Manfred Meeuwig
In dit kookboek vind je 24 makkelijk te bereiden gerechten die olijfolie en olijven tot een ware delicatesse maken. Van groene pesto tot een basisvinaigrette en van... lees verder
© Mo'Media