Carpaccio!
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. 'Carpaccio!' bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek 'Carpaccio!' laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!
AuteurThea Spierings
UitgeverijCaplan Books
- Hardcover
- 180 pagina's
- ISBN 9789076218991
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Carpaccio van runderhaas gevuld met pesto
Vlees, 16 min 8,0
-
Zalm carpaccio met zuurkool
Vis, 30 min 8,0
-
Carpaccio van wildzwijnfilet en kumquat
Vlees, 25 min 8,0
-
Rundercarpaccio
Vlees, 15 min 8,0
-
Carpaccio van rode bietjes met gepocheerd ei
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken van Caplan Books
-
De echte smaak van Indonesië
Ellen Duxbury & Desirée Verkaar
Dit boek geeft een veelzijdige blik in de Indonesische keuken, met haar boeiende oorsprong, tradities en gebruiken. Je komt alles te weten over typische ingrediënten als gember, laos en... bekijk 'De echte smaak van Indonesië'
-
Koken met stoom
Hélène Matze
Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eet... bekijk 'Koken met stoom'
-
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'
-
Tapas!
Jessica Verbruggen
Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde... bekijk 'Tapas!'
-
Asperges
Thea Spierings
De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het 'witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische... bekijk 'Asperges'
-
Chocolade, onweerstaanbaar lekker
Eke Mariën
Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie... bekijk 'Chocolade, onweerstaanbaar lekker'
-
Paddenstoelen
Thea Spierings
De Azteken zagen ze als godenvoedsel en bij de oude Egyptenaren mochten alleen de farao's ze eten. Nog steeds spreekt geen ander ingrediënt meer tot de verbeelding. 'Paddenstoelen' onthult de ware... bekijk 'Paddenstoelen'
-
Tonijn
Thea Spierings
Tonijn is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis. Dit boekje nodigt je in 40 smakelijke recepten uit om er eens iets heel anders mee te doen! Zowel verse tonijn als tonijn uit blik komen aan bod, in een variatie aan... bekijk 'Tonijn'
-
Tomaat
Thea Spierings
De tomaat is een echte ster in de keuken. Je kunt deze zonnige mooie vrucht gebruiken in de meest uiteenlopende gerechten. Rauw, geroosterd, gegrild en gekookt: met tomaten kan alles! Er zijn steeds meer... bekijk 'Tomaat'
-
Carpaccio!
Thea Spierings
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord wordt... bekijk 'Carpaccio!'