Spiekboekje wijn
Wijnen worden op het etiket steeds vaker aangeduid per druivensoort. Chenin blanc, chardonnay, syrah, malbec. Ze klinken bekend, maar welke is de wijn die je zoekt? 'Spiekboekje Wijn' helpt je om lekkere wijnen uit te kiezen op hun druif. Zo'n twee dozijn veelvoorkomende druiven komen aan de orde. Hoe smaakt de wijn gemaakt van de merlot-druif? Bij welk gerecht serveer je een tempranillo? Wat is het verschil tussen een pinot gris en een pinot blanc? Hubrecht Duijker geeft op heldere wijze uitleg en vult elke druivensoort aan met twee heerlijke bijpassende recepten. Zo hoef je nooit meer te gokken welke wijn lekker smaakt bij welk gerecht. Eet en drink smakelijk!
AuteurHubrecht Duijker
UitgeverijInmerc
- Hardcover
- 142 pagina's
- ISBN 9789021549194
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Mexicaanse wraps met biefstuk in pittige saus
Vlees, 30 min 8,0
-
Zalmtartaar van verse zalm
Vis, 20 min 8,0
-
Hazenrugfilet met gedroogd fruit en peultjes
Vlees, 25 min 8,0
-
Crostini met zelfgemaakte wildpaté
Vlees, 110 min 8,0
Alle Kookboeken van Inmerc
-
Kook ook - Studenten
diverse auteurs
'Kook ook Studenten' is het ideale cadeau voor een kind dat op kamers gaat. Met handige budgetrecepten voor doordeweeks, gezonde meeneemlunches voor naar de universiteit en... bekijk 'Kook ook - Studenten'
-
Spatels & Stiletto's
Ravinder Bhogal
Of je nu een diva, dondersteen of carrièretijger bent, 'Spatels & Stiletto's' is je nieuwe beste vriendin in de keuken. In dit stijlvolle boek vind je ruim 160 eenvoudige, verleidelijke recepten, geschikt voor álle... bekijk 'Spatels & Stiletto's'
-
Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen
Joke Boon
Ruim een half miljoen mensen hebben problemen met ruiken en proeven, soms tijdelijk, vaak helaas blijvend en Joke Boon kent het probleem al van kinds af aan. Om toch van eten te... bekijk 'Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen'
-
Mexicaans!
Thomasina Miers
In 'Mexicaans!' neemt Thomasina Miers je mee op een inspirerende culinaire reis door dit prachtige land en laat ze zien dat de Mexicaanse keuken zoveel meer is dan alleen tacochips, tortilla's en tomatensalsa... bekijk 'Mexicaans!'
-
Spiesjes
Julie Schwob
Maak van elk hapje een feest door het te serveren op een vrolijk stokje! Dit boek staat vol kleine lekkernijen voor elke gelegenheid: vijgen en noten met blauwe kaas, gemarineerde tonijn, ham met honing... bekijk 'Spiesjes'
-
Spiekboekje wijn
Hubrecht Duijker
'Spiekboekje Wijn' helpt je om lekkere wijnen uit te kiezen op hun druif. Zo'n twee dozijn veelvoorkomende druiven komen aan de orde. Hubrecht Duijker geeft op heldere wijze uitleg en vult elke druivensoort... bekijk 'Spiekboekje wijn'
-
La Vita è Bella
Jolande Burg
Met 'La Vita è Bella' heeft Jolande Burg een groot aantal prachtige gerechten gemaakt, geïnspireerd op een van de populairste keukens ter wereld: La Cucina Italiana. Een kleurrijke en geurige keuken... bekijk 'La Vita è Bella'
-
Kook ook - Oven
diverse auteurs
Knapperige korsten, geuren die de keuken binnenkomen zodra je de oven even hebt opengedaan… Geen gerecht ruikt zo lekker als een ovengerecht. En wat extra makkelijk is: de schaal kan zó uit de oven... bekijk 'Kook ook - Oven'
-
Kook ook - Salade
diverse auteurs
Een kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe: met salades kun je alle kanten op! Leef je uit op een Japanse tahoe... bekijk 'Kook ook - Salade'
-
Kook ook - Buiten
diverse auteurs
Buiten eten, heerlijk! Bij de eerste lentezonnestralen wordt de barbecue afgestoft, op zwoele zomeravonden uren in de tuin nagetafeld en in de vakantie gaan we op weg naar strand of bos met een... bekijk 'Kook ook - Buiten'