Maze
Dit boek stelt iedereen in staat om op 'the Maze way' te koken, maar het is veel meer dan een verzameling recepten. Jason Atherton presenteert zijn favoriete gerechten zoals ze in het restaurant geserveerd zouden worden. Daarna maakt hij met dezelfde ingrediënten of smaken nóg twee recepten als 'dagelijkse kost'. Dus een Maze-style diner van verschillende kleine porties of een traditioneel twee gangen menu... 'Maze' staat vol originele ideeën.
AuteurJason Atherton
UitgeverijTirion Uitgevers
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789043911931
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Tomatensoep met kabeljauwtoast
Vis, 35 min 8,0
-
Salade van gerookte zalm met bloedsinaasappels
Vis, 55 min 8,0
-
Caesar salade met kip
Gevogelte, 75 min 8,0
-
Gemarineerde bietjes met geitenkaas, snijbiet en bieten-dressing
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Broodpudding met peren en steranijs
Vegetarisch, 105 min 8,0
Alle Kookboeken van Tirion Uitgevers
-
Home Made
Tana Ramsay
'Home Made' is Tana Ramsay's unieke verzameling familie-recepten die je meeneemt naar 'the heart of home cooking'. Voor Tana betekent thuis koken samen zijn met vrienden en familie, tijd maken voor elkaar en... bekijk 'Home Made'
-
Maxine Clark's Italiaanse keuken
Maxine Clark
Dit boek is een professionele gids voor alle belangrijke technieken en ingrediënten van de Italiaanse keuken. Maxine verzamelde de recepten tijdens haar vele verblijven in Italië. Van eenvoudige... bekijk 'Maxine Clark's Italiaanse keuken'
-
Koken met appels & peren
Laura Washburn
Appels en peren zijn de twee populairste fruitsoorten. Er zijn veel varianten en net zoveel manieren om ze te bereiden. Van klassiekers als appeltaart en tarte tatin tot een heerlijke Parmezaanse salade... bekijk 'Koken met appels & peren'
-
Gordon Ramsay's Pub Food
Gordon Ramsay & Mark Sargeant
Pub food is in Engeland een begrip: simpel en heerlijk eten. Samen met Mark Sargeant richte Gordon Ramsay een aantal pubs op in Londen waar simpele en eerlijke maaltijden worden geserveerd... bekijk 'Gordon Ramsay's Pub Food'
-
Van kust tot kust
Rick Stein
Rick Stein heeft een passie voor vers voedsel uit verantwoorde bron. Die passie heeft hem naar verschillende continenten gevoerd, langs schitterende kusten en naar de allerbeste producten die de kust... bekijk 'Van kust tot kust'
-
Bakbijbel
Linda Collister
Eerlijke cake die smaakt naar boter en verse eieren, gebak dat smelt op de tong, de geur van brood of gebak in huis, onweerstaanbare chocoladetoetjes; Linda Collister weet er alles van en deelt in dit boek haar... bekijk 'Bakbijbel'
-
Parijs
Danyel Couet
Dit boek neemt je mee door de straten van Parijs: de markten, winkeltjes en de restaurants. Centraal staan de acht verschillende wijken en hun keukens. Van de Afrikaanse wijk via de Joodse buurt tot het Aziatische deel... bekijk 'Parijs'
-
Gordon Ramsay kookt
Gordon Ramsay
Voor dit boek heeft Gordon meer dan 100 recepten verzameld die voor iedereen een genot zijn om te maken voor gezin, familie en vrienden. Hij geeft de recepten prijs die hij zelf graag thuis... bekijk 'Gordon Ramsay kookt'
-
A Table
Jane Webster
Jane Webster verkocht haar huis in Melbourne en ging haar droom achterna: ze begon een kookschool in Frankrijk. Samen met haar man en vier kinderen nam ze haar intrek in een groot, verwaarloosd château... bekijk 'A Table'
-
Maze
Jason Atherton
Dit boek stelt iedereen in staat om op 'the Maze way' te koken, maar het is veel meer dan een verzameling recepten. Jason Atherton presenteert zijn favoriete gerechten zoals ze in het restaurant geserveerd zouden... bekijk 'Maze'