Wild & gevogelte

Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelfs snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild en gevogelte. Claartje Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloesinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan.
AuteurClaartje Lindhout
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789023013389
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Cassoulet met confit de canard en Parmaham
Gevogelte, 120 min 7,0
-
Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade
Vlees, 50 min 8,0
-
Wildbouillon
Vlees, 225 min 8,0
-
Gevulde stoofpot van wildzwijn
Vlees, 100 min 8,0
Alle Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
-
Het airfryerboek
Sabine Koning
In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'
-
Eten en leven met kanker
Joke Boon
Toen bij Joke Boon begin 2023 darmkanker werd geconstateerd, zette dat haar leven op z'n kop. Kanker had op álles impact, ook op haar eetlust. In 'Eten en leven met kanker' deelt ze daarom 80 recepten waarmee je tóch van eten kunt genieten... bekijk 'Eten en leven met kanker'
-
Ma petite pâtisserie
Audrey Krief
'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in Amsterdam neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers... bekijk 'Ma petite pâtisserie'
-
Van de plank
Elize van Steen
Met 'Van de plank' van Elize van Steen (@deli_zabeth) maak je feestelijke en originele grazing boards en borrelplanken voor élk moment. Wanneer je gasten over de vloer hebt wil je graag iets feestelijks op tafel zetten. En wat is er beter dan... bekijk 'Van de plank'
-
Paddenstoelen
Martin Nordin
In 'Paddenstoelen' geeft Martin Nordin je meer dan 70 vegetarische recepten waarin allerlei soorten paddenstoelen de show stelen. Van kastanjechampignons en portobello's tot oesterzwammen en shiitake - er zijn ontzettend veel heerlijke... bekijk 'Paddenstoelen'
-
Oma's bakboek
Stichting Oma's Soep
In 'Oma's bakboek' van stichting Oma's Soep leer je zelf al het lekkers te maken dat oma je bij de koffie voorschotelt. Denk aan een heerlijke plak kruidkoek, Moskovisch gebak of een stuk versgebakken appeltaart (met slagroom!)... bekijk 'Oma's bakboek'
-
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker... bekijk 'Het vega slowcookerboek'
-
30 receptkaarten - Soep
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'
-
30 receptkaarten - Salade
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'