Real Food
Maak de basis van je gerechten eenvoudig zelf! Stop met het kopen van kant-en-klaar-producten. Je hoeft geen kok te zijn om heerlijke jam, pittige mosterd, lekkere worstjes of verrukkelijke kimchi zelf te maken. In 'Real Food' vind je 30 technieken met een duidelijke stap-voor-stap-uitleg en 46 aanvullende recepten om je zelfgemaakte basis in te gebruiken. En het goede nieuws is dat je er geen ingewikkelde of dure keukenapparatuur voor nodig hebt. Leer de kunst van het fermenteren, roken en inmaken en geniet van het eindresultaat!
AuteurKate walsh
UitgeverijUitgeverij Terra
- Paperback
- 216 pagina's
- ISBN 9789089897060
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Zelfgemaakte spicy crackers
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Ingemaakte knoflook
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Zelfgemaakte azijn
Vegetarisch, 5 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Terra
-
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Alice Hart, bestsellerauteur van onder andere 'Vegalicious' en 'Het grote groenteboek', deelt in 'Het grandioze groenteboek' 90 nieuwe vegetarische recepten waarin groenten de hoofdrol spelen. Alle gerechten kun je naar eigen keuze mixen en... bekijk 'Het grandioze groenteboek'
-
Soep-er
Janine de Roode
Je vindt in 'Soep-er' soep in alle uithoeken van de wereld. Of het nou een lunch, tussendoortje, voorgerecht of een vullende avondmaaltijd is. En er is een soep voor elk seizoen. Er zijn koude soepen en verwarmende soepen. Heldere soepen en... bekijk 'Soep-er'
-
Vega Blauw
Joke Boon
'Vega Blauw' bevat 70 vegetarische en vegan recepten voor de allermooiste en allerlekkerste gerechten van de gehele Indonesische archipel. Joke Boon bewerkte de recepturen van de koks van Restaurant Blauw tot recepten die iedereen thuis kan maken... bekijk 'Vega Blauw'
-
Het grote groenteboek
Alice Hart
In haar nieuwe boek 'Het grote groenteboek' deelt bestsellerauteur Alice Hart meer dan 80 recepten met groenten in de hoofdrol: eenvoudige recepten voor hobbykoks, die groots zijn van smaak. Met tips voor de voorbereiding, inclusief een... bekijk 'Het grote groenteboek'
-
Colorful Food
Sharon de Miranda
Sharon de Miranda combineert in haar recepten diverse eetculturen, zoals de Nederlandse, Surinaamse, Antilliaanse en de Indische keuken. 'Colorful Food' is opgedeeld in de vier seizoenen zodat je eenvoudig een gerecht kunt kiezen dat bij de tijd... bekijk 'Colorful Food'
-
Vegan op de plank
Kate Kasbee
Kleurrijk, verleidelijk, uitnodigend, feestelijk en serieus lekker, zo mag je de vijftig serveerplanken in 'Vegan op de plank' gerust noemen; niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook prachtig om te zien! Deze planken zorgen altijd voor blije gezichten en... bekijk 'Vegan op de plank'
-
Fruit plukken
Matthias Kleingeld & Rickard Walraven
Elke fruitsoort heeft zijn eigen specifieke smaak en karakter. Matthias Kleingeld en Richard Walraven beschrijven ruim 20 fruitsoorten die het in Nederland en België goed doen. Ze geven meer dan 60 recepten met fruit. Probeer bijvoorbeeld de... bekijk 'Fruit plukken'
-
Vegetalia
Luna Trapani
De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle... bekijk 'Vegetalia'
-
Wildoogst
Elsje Bruijnesteijn
Verse wilde planten zijn zo lekker en bijzonder van smaak dat er geen ingewikkelde recepten nodig zijn om ze klaar te maken! In 'Wildoogst' laat Elsje Bruijnesteijn zien waar de wilde planten groeien en welke lekkere en eenvoudige vegetarische gerechten... bekijk 'Wildoogst'
-
De meisjes van de moestuin
Amber Carchedi & Reny Muller
Kweken, oogsten, koken en eten zijn de basics in het leven van 'De Meisjes van de Moestuin' - Amber Carchedi en Reny Muller. In dit boek laten zij zien dat het telen van je eigen groente en fruit niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn en dat je zeker... bekijk 'De meisjes van de moestuin'