Cadeautjes uit de keuken
Cadeautjes geven is altijd leuk, maar een homemade, mooi verpakt cadeautje is nog fijner, voor de schenker én de ontvanger. Het bereiden en het verpakken alleen al geeft veel voorpret en de verraste blik van wie het krijgt, kan het plezier alleen maar vergroten. En dan heeft hij of zij er nog niet eens van geproefd! Energierepen of havermoutkoekjes met chocolade en veenbessen voor de jarige sportieveling; marsepeinsnoepjes, bokkenpootjes of lavendelkoekjes voor de zoetekauw; aperitiefkoekjes, courgettemuffins of olijvencake met kruiden voor de liefhebber van hartig; snoezige potjes sinaasappelgelei met citroentijm, pompoenchutney, abrikozenconfituur met amandelen en rozijnen voor de gastvrouw; limoncello, advocaat of een barbecuepakket voor de gastheer... of is het andersom? In 'Cadeautjes uit de keuken' vind je meer dan 60 creatieve recepten - zoet en hartig, confituren en chutneys, smaakmakers - en inpakideetjes. Wedden dat je voortaan ietsje vaker uitgenodigd wordt en dat je stiekem enkele cadeautjes maakt om jezelf te verwennen?
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijWPG / Manteau
- Hardcover
- 144 pagina's
- ISBN 9789022328750
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Studentenhaver
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Pompoenchutney
Vegetarisch, 75 min 8,0
-
Tomatenketchup
Vegetarisch, 120 min 8,0
Alle Kookboeken van WPG
-
Lukt altijd!
Élise Delprat-Alvarès
Vlees, vis, veggie, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, klassiek, Italiaans, wereldkeuken: voor elk wat wils. Voor de beginnende kok die eens iets meer wil dan een eitje bakken, voor wie op zoek is naar... bekijk 'Lukt altijd!'
-
Easy Nordic
Dagny Ros Asmundsdottir
Dagny Rós Asmundsdottir, IJslandse chef in Antwerpen, kookt zoals ze praat: met vuur, passie en een tikje branie. In 'Easy Nordic' brengt ze een ode aan de IJslandse kunst van het leven... bekijk 'Easy Nordic'
-
Glutenvrij koken en bakken
Frédérique Jules
Ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker. Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, muffins... bekijk 'Glutenvrij koken en bakken'
-
Pizza de luxe
Jamie Young
Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'
-
Het metabolismedieet kookboek
Haylie Pomroy
Het kookboek bij Haylie Pomroys bestseller 'Het metabolismedieet. Slank in 28 dagen' herhaalt de basisprincipes en legt uit hoe je je metabolisme kunt stimuleren om... bekijk 'Het metabolismedieet kookboek'
-
Cadeautjes uit de keuken
diverse auteurs
In 'Cadeautjes uit de keuken' vind je meer dan 60 creatieve recepten - zoet en hartig, confituren en chutneys, smaakmakers - en inpakideetjes. Wedden dat je voortaan ietsje vaker... bekijk 'Cadeautjes uit de keuken'
-
Allergievriendelijk koken
Wendy Rose Scheers
Allergeenvrij koken vraagt een nieuwe kijk op voeding, maar ook genieten hoort er zeker bij. Dat bewijst 'Allergievriendelijk koken'. Dit kookboek bevat talloze recepten zonder gluten, lactose, soja, noten en... bekijk 'Allergievriendelijk koken'