Bombay aardappelen uit de slowcooker

  • 4 personen
  • 170 min
  • waardering 8,5
  • Bijgerecht
  • Indiaas
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 ui, in dunne halve ringen
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groene peper, fijngehakt
  • 1 cm verse gember, fijngehakt
  • 4 roma-tomaten, in stukjes
  • 800 g krieltjes, gewassen
  • 1 eetlepel pittige mosterd
  • 2 theelepels gemalen koriander
  • 1 theelepel garam masala
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 5 g verse koriander, grof gesneden

Bereiden

Doe alle ingrediënten bij elkaar in de pot van de slowcooker en schep goed om.

Gaar de aardappelen 4 uur op Low of 2,5 uur op High.

Breng de Bombay aardappelen op smaak met zout en serveer met verse koriander.

Kookboek

Het recept 'Bombay aardappelen uit de slowcooker' is afkomstig uit het kookboek...

Het vega slowcookerboek

Sabine Koning

Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker... lees verder

© Uitgeverij Becht. Beeld: Sabine Koning

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Meer aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!