5 minute oat cookies
bereiden
Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 150 g havermout
- 40 g gehakte witte amandelen
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 1 theelepel koekkruiden of kaneel
- amandelschilfers (om af te werken)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Prak de bananen fijn in een grote schotel. Voeg alle andere ingrediënten toe en meng alles onder elkaar.
Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en gebruik een lepel om 9 mooie ronde koekjes te vormen.
Werk de koekjes af met amandelschilfers en bak ze gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Extra benodigd
Bakpapier
Tips
Verdeel het koekjesbeslag niet te plat op de bakplaat, anders drogen de koekjes snel uit. Het is normaal dat de koekjes wat zacht aanvoelen als ze uit de oven komen. Ze komen tot hun recht wanneer ze zijnn afgekoeld.
Kookboek
Het recept '5 minute oat cookies' is afkomstig uit het kookboek...
Young, wild & vegan
Steffi Quisquater
Heb je besloten om vaker plant-based te koken, maar helemaal geen zin om je te worstelen door een kluwen van onuitspreekbare ingrediënten? Steffi Quisquater heeft voor elke gelegenheid een kleurrijk en easy peasy receptje achter de hand
... lees verder © Uitgeverij Lannoo