Knapperige koekjes met Nutella
20 koekjes
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 ei
- 1 eidooier
- 4 eetlepels suiker
- 250 g margarine
- 500 g bloem
- Nutella
- poedersuiker
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 170 °C. Klop de eieren met de suiker en de margarine, en voeg dan de bloem en een snufje zout toe. Rol het deeg uit tot een dikte van 1 cm en snijd er cirkels uit met een vormpje van ca. 5 cm doorsnede.
Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en laat ze ca. 20 minuten bakken.
Haal ze uit de oven als ze klaar zijn, besmeer de helft van de koekjes met Nutella en leg de overgebleven rondjes erop; bestrooi ze dan met poedersuiker, laat ze afkoelen en dien ze op.
Extra benodigd
Bakpapier
Kookboek
Het recept 'Knapperige koekjes met Nutella' is afkomstig uit het kookboek...
Het grote Nutella kookboek
Paola Balducchi
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot... lees verder
© Uitgeverij Becht