Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
275 kcal
10 g eiwit
17 g vet
21 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 sneetjes wit (casino)brood
- 50 g gorgonzola
- 1 kleine tomaat, in plakjes
- 100 g oesterzwammen
- 2 eetlepels olijfolie
- enkele blaadjes veldsla
Bereiden
Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de gorgonzola. Leg de plakjes tomaat op de kaas.
Verwijder de steeltjes van de oesterzwammen. Verhit de olie in de koekenpan en bak de paddenstoelen op hoog vuur snel bruin.
Verdeel de oesterzwammen over de toast en schuif deze ca. 5 cm onder de hete grill. Laat de gorgonzola in ca. 2-3 minuten smelten. Garneer met een toefje veldsla.
Het recept 'Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Stepanek Photography | Shutterstock.com