Landbrood sandwich met kip, blauwe kaas en walnoot
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 hele gegrilde kip
- 2 landbroden van elk 450 g
- 100 ml olijfolie
- 200 g bleu d'Auvergne (blauwschimmelkaas), grof verkruimeld
- 20 gepelde walnoten
- 150 g veldsla
Bereiden
Verwijder de botjes van de kip. Snijd het vlees (met het vel er nog aan) in stukjes.
Snijd acht sneden landbrood en rooster ze in de broodrooster.
Leg de sneden brood op het werkvlak en besprenkel ze royaal met olijfolie. Verdeel de blauwe kaas over vier sneden brood. Leg er de stukjes kip en de walnoten op. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Garneer met een paar blaadjes veldsla. Dek af met de resterende sneden brood.
Kookboek
Het recept 'Landbrood sandwich met kip, blauwe kaas en walnoot' is afkomstig uit het kookboek...
Sandwich speciaal
Maud Zilnyk
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de... lees verder
© Good Cook