Naanbrood sandwich met kip
- 2 personen
- 15 min
- waardering 6,8
- Lunchgerecht
- Indiaas
- Gevogelte
bevat per portie
- 325 kcal
- 25 g eiwit
- 12 g vet
- 30 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 naanbroodjes
- 150 g kipfilet, in blokjes
- 2 eetlepels roerbakolie
- ½ eetlepel Indiase currypasta of kerriepoeder
- ½ bakje Griekse yoghurt (à 150 g)
- veldsla
- 1 bosuitje, in ringetjes
- verse korianderblaadjes
Bereiden
Bak de naanbroodjes in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden.
Bak de kipfiletblokjes in een wok met de roerbakolie en de Indiase currypasta of kerriepoeder al omscheppend in 5 minuten gaar. Roer de Griekse yoghurt erdoor en breng de kip op smaak met zout.
Schep het kipmengsel op de twee helften van de broden. Verdeel er toefjes veldsla met ringetjes bosui en verse korianderblaadjes over en klap de andere helften van het naanbrood erover.
Bron
Het recept 'Naanbrood sandwich met kip' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood