Open sandwich met zongedroogde tomaten en geitenkaas
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 20 g zongedroogde tomaten, geweekt en grof gehakt
- ½ teentje knoflook, geplet
- 2 eetlepels olijfolie
- 8 verse basilicumblaadjes
- 2 sneden volkoren roggebrood
- 20 g rucola
- 75 g zachte geitenkaas, verkruimeld
Bereiden
Mix de zongedroogde tomaten met de knoflook, olijfolie en basilicumblaadjes tot een pasta (een elektrische soepmixer is hiervoor perfect).
Smeer de tomatenpesto genereus op beide sneetjes roggebrood. Voeg een laag rucola toe en leg er dan voorzichtig brokjes geitenkaas bovenop. Kruid met zwarte peper.
Kookboek
Het recept 'Open sandwich met zongedroogde tomaten en geitenkaas' is afkomstig uit het kookboek...
Wat je zeker moet (w)eten
Glen Matten
Dit boek biedt, ingedeeld van ontbijt tot en met toetjes, 100 dingen die je zeker moet eten, met recepten. Gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk, én lekker!... lees verder
© Kosmos UitgeversSandwich tips
Reacties op dit recept
- Lisa Volgens mij is dit ook heel erg lekker met feta... Bedankt voor dit recept! Ik ga het gauw uitproberen, mits ik alleen ben, want mijn vriendje lust geen kaas...