Mini stokbrood-sandwiches met gerookte forel
10 sandwiches
bereiden
bereiden
Bevat per portie
174 kcal
7 g eiwit
7 g vet
11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 (campagne) stokbrood of 1 donkerbruin stokbrood
- 2 bakjes tzatziki van 200 g
- ½ kropje radicchio, de blaadjes in stukken
- 30 g rucola, in stukken
- 200 g gerookte forel, in stukken van 5-6 cm
- ½ bosje dille
Bereiden
Snijd het stokbrood in 10 stukken van ca. 4 cm en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken royaal met tzatziki.
Verdeel de radicchio en rucola over de onderste helften en leg de stukken forel en een toefje dille erop.
Leg de bovenkant van de stokbroodjes erop en steek de sandwiches met een cocktailprikker vast.
Extra benodigd
Cocktailprikkers
Het recept 'Mini stokbrood-sandwiches met gerookte forel' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood