Gevulde eieren met kerrie, kappertjes en dille
- 16 stuks
- 15 min
- waardering 7,5
- Hapje
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 8 eieren
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel ketchup
- 1 koffielepel kerriepoeder of paprikapoeder
- 1 eetlepel kappertjes
- gedroogde dille
Bereiden
Kook de eieren hard. Snijd ze doormidden en haal het eigeel eruit.
Prak het eigeel samen met de mayonaise, de ketchup en het kerriepoeder of het paprikapoeder.
Doe het mengsel in een spuitzak. Vul de halve eieren met dit mengsel. Werk af met de kappertjes en de gedroogde dille.
Extra benodigd
Spuitzak
Kookboek
Het recept 'Gevulde eieren met kerrie, kappertjes en dille' is afkomstig uit het kookboek...
Koken uit de voorraadkast en de diepvries
Dominique Wynter
Om lekker en gezond te koken hoef je niet iedere dag naar de supermarkt. Met een goed beheer van je voorraadkast... lees verder
© Standaard Uitgeverij