Omelet met champignons, gruyère en bieslook
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 150 g champignons, in plakjes
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eieren
- 1 eetlepel gehakte bieslook
- 30 g geraspte magere gruyère
- 1 koffielepel olie
- 2 grote bladeren sla
Bereiden
Doe de champignons met een snufje zout en het citroensap in een magnetronbestendige pan. Dek af en zet 1 minuten in de magnetron (800 W). Laat de champignons uitlekken en snijd de grootste klein.
Klop in een kom de eieren los met de bieslook. Voeg de uitgelekte champignons en de gruyère toe. Breng op smaak met zout en peper en roer goed.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de omelet in ongeveer 6 minuten goudgeel en gaar. Halveer de omelet en serveer hem op de sla.
Kookboek
Het recept 'Omelet met champignons, gruyère en bieslook' is afkomstig uit het kookboek...
Snel klaar
diverse auteurs
Lekker, gezond en zó klaar. Te drukke agenda om te koken? Weight Watchers bewijst dat je in enkele minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kunt toveren
... lees verder © Uitgeverij Lannoo