Andijvie met kerrie en tomaat
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
55 kcal
3 g eiwit
2 g vet
6 g koolhydraten
Ingrediënten
- ½ eetlepel boter
- ½ ui, gesnipperd
- 1½ theelepel kerriepoeder
- 400 g andijvie, in repen
- 2 tomaten, in stukjes
Bereiden
Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 3 minuten. Schep de andijvie erdoor. Doe de deksel op de pan en stoof de andijvie 5 minuten, schep ze af en toe om. Voeg de tomaatstukjes toe en stoof het gerecht nog ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout.
Het recept 'Andijvie met kerrie en tomaat' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ruud Morijn Photographer | Shutterstock.com
Andijvie tips
Reacties op dit recept
- Isa Heerlijk, heel verrassend!
- Rina Was heel lekker.
- Geertje Geweldig lekker recept.
- Joop Lekker makkelijk en goed scoren.
- Caatje Ik vond het vies, heb uiteindelijk maar een blik groente open getrokken.