Bieten met blauwe kaas
- 6 personen
- 40 min
- waardering 8,2
- Bijgerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 kg rauwe rode bietjes
- 200 ml crème fraîche
- 150 g geraspte blauwe kaas
- 3 eetlepels geknipte bieslook
Bereiden
Kook de ongeschilde rode bietjes in ca. 20-30 minuten gaar.
Spoel ze onder de koude kraan en schil ze, liefst met plastic handschoenen, zodat je vingers niet rood worden. Snijd de bietjes in parten.
Kook op laag vuur een saus van de crème fraîche en de kaas.
Knip de bieslook boven de bieten, bestrooi ze met een beetje grof zout en serveer ze met de warme saus.
Kookboek
Het recept 'Bieten met blauwe kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Diner XL
Bitte Forsberg
Met 'Diner XL' organiseer je picknickfeestjes in de lente, een strandparty in de zomer en hartverwarmende dineetjes als het koud is. De gerechten zijn feestelijk en... lees verder
© Inmerc