Falafel recepten
-
tip Falafel (de enige echte)
Vegetarisch, 45 min 8,2
-
tip Falafel van pompoen met koriander en komkommeryoghurt
Vegetarisch, 50 min 8,2
-
Broccolifalafels uit de oven met tahin-citroendressing
Vegetarisch, 40 min 7,5
-
Falafel met munt
Vegetarisch, 30 min 8,3
-
Falafel van rode linzen
Vegetarisch, 20 min 7,5
-
Falafel van tuinbonen
Vegetarisch, 45 min 7,8
-
Falafelbroodjes
Vegetarisch, 40 min 7,8
-
Griekse falafel van courgette en kikkererwtenmeel
Vegetarisch, 25 min 7,5
-
Traditionele falafel van kikkererwten
Vegetarisch, 45 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Falafel
Puree van gedroogde tuinbonen van Egyptische oorsprong. Er worden balletjes van gedraaid die in olie worden gefrituurd en daarna traditioneel direct in een pitabroodje gegeten. De Israeliërs maken falafel van kikkererwten.
[ Bron: 'De Grote Larousse Gastronomique' ]
[ Beeld: Yevgeniya Shal | Shutterstock.com ]