Koolraap-spaghetti in kaassaus

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 155 kcal
  • 5 g eiwit
  • 13 g vet
  • 5 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koolraap van ca. 1 kg, in flinterdunne repen
  • 150 ml koffieroom
  • 1 theelepel tijm
  • 75 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Verhit de olie in een hapjespan en schep de koolraaprepen erdoor. Voeg de room en tijm toe en smoor de koolraap afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar.

Schep de kaas erdoor en laat de koolraap nog enkele minuten zachtjes sudderen tot de repen omhuld zijn met een dikke saus. Breng de koolraap op smaak met zout en peper.

Bron

Het recept 'Koolraap-spaghetti in kaassaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: gresei | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Koolraap recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!