Koolraap-spaghetti in kaassaus
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
155 kcal
5 g eiwit
13 g vet
5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 koolraap van ca. 1 kg, in flinterdunne repen
- 150 ml koffieroom
- 1 theelepel tijm
- 75 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Verhit de olie in een hapjespan en schep de koolraaprepen erdoor. Voeg de room en tijm toe en smoor de koolraap afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar.
Schep de kaas erdoor en laat de koolraap nog enkele minuten zachtjes sudderen tot de repen omhuld zijn met een dikke saus. Breng de koolraap op smaak met zout en peper.
Het recept 'Koolraap-spaghetti in kaassaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: gresei | Shutterstock.com