Koolraap-spaghetti in kaassaus

4 personen
bereiden

waardering 7,6obv 9 waarderingen

Bevat per portie

155 kcal
5 g eiwit
13 g vet
5 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koolraap van ca. 1 kg, in flinterdunne repen
  • 150 ml koffieroom
  • 1 theelepel tijm
  • 75 g Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Verhit de olie in een hapjespan en schep de koolraaprepen erdoor. Voeg de room en tijm toe en smoor de koolraap afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar.

Schep de kaas erdoor en laat de koolraap nog enkele minuten zachtjes sudderen tot de repen omhuld zijn met een dikke saus. Breng de koolraap op smaak met zout en peper.

Het recept 'Koolraap-spaghetti in kaassaus' wordt je aangeboden door . Beeld: gresei | Shutterstock.com

Koolraap tips