Tomaten uit de oven met knoflook, tijm en basilicum
- 4 personen
- 20 min
- waardering 8,1
- Bijgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 20-25 zeer rijpe trostomaatjes
- 2 eetlepels virgine olijfolie
- 10 blaadjes basilicum
- 1 theelepel verse tijm
- 3-4 teentjes knoflook, in plakjes
Bereiden
Vet een ovenschaal in met wat virgine olijfolie, leg de tomaten met steel en al erin. Verdeel het basilicum, tijm, knoflook, zout en peper over de schaal.
Zet de schaal ongeveer 15-20 minuten in de oven bij 220 °C.
Kookboek
Het recept 'Tomaten uit de oven met knoflook, tijm en basilicum' is afkomstig uit het kookboek...
Onder de olijfboom
Manuela Darling-Gansser
Manuela Darling-Gansser neemt ons weer mee op een verrukkelijke reis door haar Italië. Dit boek is wederom een waar feest van het ideale mediterrane leven. Lugano... lees verder
© Tirion Uitgevers