Thaise kip met cashewnoten
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,6
- Hoofdgerecht
- Thais
- Gevogelte
Ingrediënten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 2 kippenborsten zonder vel (à 225 g), in reepjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 ui, in dunne ringen
- 50 g geroosterde cashewnoten, in de lengte gehalveerd
- 3 eetlepels vissaus
- 1 eetlepel oestersaus
- 4 lente-uitjes, in stukjes
Bereiden
Verhit de olie in een hete wok en roerbak daarin de kip en knoflook 3-4 minuten: de stukjes kip zijn dan goudbruin en gaar.
Voeg de overige ingrediënten toe. Roerbak die 1 minuut mee. Voeg peper en zout toe naar smaak. Serveer het gerecht in een warme schaal.
Kookboek
Het recept 'Thaise kip met cashewnoten' is afkomstig uit het kookboek...
Easy Thai kookboek
Sallie Morris
Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras: als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het 'Easy Thai kookboek' echt iets... lees verder
© The House of Books