Garnalencocktail met mango en limoendressing

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 mango, in kleine blokjes
  • 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 1 eetlepel versgehakte bieslook
  • 250 g Hollandse garnalen
  • 125 ml crème fraîche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel droge sherry of witte wijn
  • blaadjes (veld)sla
  • plakjes citroen

Bereiden

Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen.

Meng voor de dressing de crème fraîche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper.

Schik de blaadjes sla in coupes. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met plakjes citroen.

Bron

Het recept 'Garnalencocktail met mango en limoendressing' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Reacties op dit recept

  • CorrieIk was bij een vriendin en had dit gemaakt. Het was heerlijk lekker fris. Dus ga ik het ook maken.

    reageren