Conchiglioni gevuld met spinazie
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g conchiglioni
- 500 g ricotta
- 300 g gehakte spinazie
- 2 uien, gesnipperd
- 1 eetlepel olijfolie
- 250 g ontvelde tomaten (blik)
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de conchiglioni beetgaar. Roer de ricotta en de spinazie door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Vul de pasta ermee.
Fruit de uien in de olie en voeg de tomaten toe. Strooi er zout en peper op. Laat het mengsel een paar minuten sudderen.
Leg de gevulde pasta in een ovenschaal. Giet de tomaten met ui erover uit en strooi er geraspte Parmezaanse kaas op. Zet de schaal in de oven en bak de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.
Kookboek
Het recept 'Conchiglioni gevuld met spinazie' is afkomstig uit het kookboek...
Lukt altijd!
Élise Delprat-Alvarès
Vlees, vis, veggie, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, klassiek, Italiaans, wereldkeuken: voor elk wat wils. Voor de beginnende kok die eens... lees verder
© WPG