Penne met zalm, ansjovis en tonijn
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 300 g volkoren penne
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 125 g zalm (blik)
- 125 g ansjovis (blik)
- 250 g tonijn op water (blik)
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 10 zwarte olijven, gehalveerd
- 6 zongedroogde tomaten, in stukjes
Bereiden
Breng een pan met water aan de kook. Voeg vervolgens de penne toe en kook deze in 8 minuten ‘al dente’ (beetgaar).
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de zalm, ansjovis en tonijn toe. Laat het goed doorwarmen en meng goed door elkaar.
Voeg de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, de olijven en de zongedroogde tomaten toe. Breng de vissaus verder op smaak met peper en zout.
Giet de spaghetti af en meng deze goed door de vis. Lekker met een groene salade.
Het recept 'Penne met zalm, ansjovis en tonijn' wordt je aangeboden door Boursin
Penne tips
Reacties op dit recept
- Carola Dit is gewoon heerlijk