Spaghetti met garnalen en lente-uitjes
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g spaghetti
- olijfolie
- 500 g grote garnalen
- 2 lente-uitjes, in ringetjes
- 4 tomaten, in kleine blokjes
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
- 1 citroen
- 75 g rucola
Bereiden
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak hierin de garnalen ca. 2 minuten. Voeg na 1 minuut de lente-uitjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe. Doe nu Boursin Cuisine erbij en laat het ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
Was ondertussen de sla en breng deze op smaak met een dressing van olijfolie en wat citroensap, peper en zout.
Meng de spaghetti door de garnalensaus. Verdeel de spaghetti over diepe borden en geef de rucolasalade er apart bij.
Het recept 'Spaghetti met garnalen en lente-uitjes' wordt je aangeboden door Boursin
Spaghetti tips
Reacties op dit recept
- Erna Heerlijk en snel.
- Nancy Eenvoudig, snel en kinderen vonden het ook lekker. Tip: borstel de schil van de citroen met heet water goed schoon en rasp de schil. Meng de citroenrasp op het laatst door de pasta. Het geeft een fris accent aan dit romige gerecht.
- Yvonne Heel lekker. Dit komt vaker op tafel!