Spaghetti met kerstomaatjes
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g spaghetti
- 6 teentjes knoflook, 2 grof gehakt en 4 fijngehakt
- 3 eetlepels olijfolie
- 500 g kerstomaatjes
- 1 rode peper, in reepjes
- 1 eetlepel honing
- 4 eetlepels verse basilicum, gehakt
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Kook de spaghetti gaar in ruim kokend water met het teentje grof gehakte knoflook en een beetje zout.
Fruit ondertussen de fijngehakte knoflook in de olie en voeg de kerstomaatjes, peper en honing toe. Laat het mengsel koken tot de tomaatjes zacht zijn.
Schep de saus door de beetgare spaghetti en serveer het geheel met de gehakte basilicum en Parmezaanse kaas.
Het recept 'Spaghetti met kerstomaatjes' is afkomstig uit het kookboek Pasta (fun food serie) van Thea Spierings.
© Caplan Books.