Spaghetti met kerstomaatjes en zelfgemaakte pesto
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g spaghetti
- 2 teentjes knoflook
- 100 g basilicumblaadjes
- 80 g pijnboompitten
- 50 g Parmezaanse kaas
- 200 ml olijfolie
- 200 g kerstomaatjes, gehalveerd
Bereiden
Kook de spaghetti al dente in kokend gezouten water.
Doe intussen de knoflook, de basilicumblaadjes, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de olijfolie in een blender en mix tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en meng meteen met de pesto en de kerstomaatjes. Serveer onmiddellijk.
Extra benodigd
Blender
Kookboek
Het recept 'Spaghetti met kerstomaatjes en zelfgemaakte pesto' is afkomstig uit het kookboek...
Beauty Food
Lesley-Ann Poppe
'Eet je mooi', dat is het credo van Lesley-Ann Poppe. Want onze voeding beïnvloedt onze fysieke schoonheid. Uiterlijke schoonheid begint vanbinnen, letterlijk... lees verder
© Standaard UitgeverijSpaghetti tips
Reacties op dit recept
- Laura Jam jam, was heerlijk!! Tip: serveer de saus, de tomaatjes en de spaghetti apart en neem kleine beetjes op je bord. Warm is het uiteraard het lekkerst. Wij hadden er ook nog gehakt bij gedaan, is ook lekker!