Spaghetti met krab en citroen
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 350 g krabvlees, losgetrokken met een vork
- 2 grote rode pepers, fijngesneden
- geraspte schil en sap van 1 citroen
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge
- een handje peterselie, grof gehakt
- 300 g rucola, steeltjes verwijderd en blaadjes fijngesneden
- 400 g spaghetti
Bereiden
Doe krab, peper, geraspte citroenschil, citroensap en olijfolie in een grote kom en besprenkel met een royale snuf zeezout en versgemalen peper en schep goed om. Leg de peterselie en rucola er bovenop.
Breng een pan met ruim water en een snuf zout aan de kook om daar de spaghetti al dente in te koken. Giet af en voeg de spaghetti toe aan het krabmengsel. Schep net zo lang om totdat de rucolablaadjes slap worden en schep de pasta dan op vier voorverwarmde borden.
Kookboek
Het recept 'Spaghetti met krab en citroen' is afkomstig uit het kookboek...
De 4 seizoenen keuken
Michele Cranston
'De 4 seizoenen keuken' is een levendige viering van verse producten en de verander-lijke stemming van seizoenen. Michele Cranston haalt inspiratie uit de Medi
... lees verder © Unieboek - Van Dishoeck