Spaghetti met tomaat, munt en basilicum

4 personen
bereiden

waardering 7,7obv 15 waarderingen

Ingrediënten

  • 4-5 tomaten, ontveld en in kleine stukjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • paar blaadjes basilicum, fijngesneden
  • paar blaadjes munt, fijngesneden
  • extra vergine olijfolie
  • 400 g spaghetti
  • 30 g boter

Bereiden

Meng de tomaten, knoflook, basilicum en de munt door elkaar, schenk er een ruime hoeveelheid olijfolie over en breng op smaak met peper en zout.

Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in voldoende water met zout al dente. Giet af en meng de boter erdoor.

Roer de spaghetti door het tomatenmengsel en serveer direct.

Kookboek

Het recept 'Spaghetti met tomaat, munt en basilicum' is afkomstig uit het kookboek...

Het grote pasta kookboek

In 'Het grote pasta kookboek' vind je meer dan 600 pastarecepten - traditionele Italiaanse pastagerechten en recepten voor moderne pasta's die snel op tafel staan... lees verder

© Uitgeverij Becht

Spaghetti tips