Spaghetti met tomaat, munt en basilicum
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4-5 tomaten, ontveld en in kleine stukjes
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- paar blaadjes basilicum, fijngesneden
- paar blaadjes munt, fijngesneden
- extra vergine olijfolie
- 400 g spaghetti
- 30 g boter
Bereiden
Meng de tomaten, knoflook, basilicum en de munt door elkaar, schenk er een ruime hoeveelheid olijfolie over en breng op smaak met peper en zout.
Kook in de tussentijd de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in voldoende water met zout al dente. Giet af en meng de boter erdoor.
Roer de spaghetti door het tomatenmengsel en serveer direct.
Kookboek
Het recept 'Spaghetti met tomaat, munt en basilicum' is afkomstig uit het kookboek...
Het grote pasta kookboek
diverse auteurs
In 'Het grote pasta kookboek' vind je meer dan 600 pastarecepten - traditionele Italiaanse pastagerechten en recepten voor moderne pasta's die snel op tafel staan... lees verder
© Uitgeverij Becht