Aspergesalade met truffeldressing
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 ei, hardgekookt, fijngeprakt
- 50 g (verse) truffel, de helft in grove stukjes, de andere helft fijngeschaafd (met een kaasschaaf)
- 500 g asperges, gekookt, in schuine stukken
- voor de dressing
- 2 eetlepels wittewijnazijn
- 1 eetlepel truffelolie
- 1 eetlepel maïskiemolie
- 1 eetlepel bouillon
- 1 theelepel rodewijnazijn
Bereiden
Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en breng op smaak met zout. Meng er het ei en de grove stukjes truffel door. Verwarm de dressing even, maar laat hem niet koken.
Verdeel de asperges over vier borden en besprenkel met de dressing. Zorg ervoor dat ei en truffel mooi verdeeld zijn. Strooi er de geschaafde truffel over.
Kookboek
Het recept 'Aspergesalade met truffeldressing' is afkomstig uit het kookboek...
Asperges
Thea Spierings
Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd. Dit kookboek bevat 80 verrukkelijke, veelzijdige recepten die de asperge
... lees verder © Caplan Books