Meergranenbroodje met eiersalade

  • 3 personen
  • 15 min
  • waardering 7,4
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 248 kcal
  • 11 g eiwit
  • 12 g vet
  • 24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 hardgekookte eieren, in stukjes
  • 2-3 eetlepels yoghurtmayonaise of yoghurtdressing
  • 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
  • 3 meergranenbroodjes
  • halvarine
  • gemengde sla

Bereiden

Meng voor de eiersalade de stukjes ei met de yoghurtmayonaise of yoghurtdressing en het bieslook. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Snijd de meergranenbroodjes open en besmeer de snijvlakken dun met halvarine. Verdeel wat gemengde sla over de onderkant van de broodjes en schep er 2-3 eetlepels eiersalade op. Zet de bovenkant van de broodjes er op.

Snel klaar

Maak de eiersalade de dag ervoor of gebruik in plaats van zelfgemaakte eiersalade kant-en-klare eiersalade.

Bron

Het recept 'Meergranenbroodje met eiersalade' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Eiersalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!