Papaja gevuld met wilde rijstsalade
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
225 kcal
8 g eiwit
11 g vet
24 g koolhydraten
Ingrediënten
- 100 g witte en wilde rijst
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 1 limoen, uitgeperst
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 2 kleine papaja's, gehalveerd
Bereiden
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Klop in een kom het limoensap met de olie tot een dressing en schep de warme rijst erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de rijst afkoelen.
Schep de hamreepjes met de pijnboompitten door de rijst. Schep de rijst in de papaja's.
Het recept 'Papaja gevuld met wilde rijstsalade' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Gayvoronskaya Yana | Shutterstock.com