Papaja gevuld met wilde rijstsalade

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 8 waarderingen

Bevat per portie

225 kcal
8 g eiwit
11 g vet
24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g witte en wilde rijst
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 100 g rauwe ham, in reepjes
  • 2 kleine papaja's, gehalveerd

Bereiden

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Klop in een kom het limoensap met de olie tot een dressing en schep de warme rijst erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de rijst afkoelen.

Schep de hamreepjes met de pijnboompitten door de rijst. Schep de rijst in de papaja's.

Het recept 'Papaja gevuld met wilde rijstsalade' wordt je aangeboden door . Beeld: Gayvoronskaya Yana | Shutterstock.com

Rijstsalade tips