Tomatensalade met avocado

4 personen
bereiden

waardering 7,8obv 10 waarderingen

Bevat per portie

343 kcal

Ingrediënten

  • 4 grote trostomaten, in dikke plakken
  • 250 g bocconcini (kleine bolletjes mozzarella), in dikke plakken
  • 1 grote avocado, gehalveerd en in dikke plakken
  • 1 g verse basilicumblaadjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn

Bereiden

Leg de plakken tomaat, mozzarella en avocado op een schaal; bestrooi met de basilicumblaadjes, besprenkel met olie en azijn. Voeg eventueel versgemalen zwarte peper toe.

Kookboek

Het recept 'Tomatensalade met avocado' is afkomstig uit het kookboek...

Buiten eten

Met de recepten in dit boek maakt u van een zondagse brunch of zelfs van het avondeten voor morgen een echt buitenfeestje... Is er iets gezelliger dan lekker... lees verder

© De Lantaarn

Tomatensalade tips

Reacties op dit recept

  • Trudie Heerlijk met een feestje of buiten eten, maar ook gewoon als je eters aan tafel hebt.
  • Jan Gerrat Heerlijk voorgerecht, ook te gebruiken als bijgerecht. Jan Gerrat
  • Marianne Een heerlijk fris voor- of bijgerecht, super makkelijk en snel te serveren. Het ziet er tevens leuk uit als je het per persoon op een klein bordje opmaakt.