Tomatensalade met geitenkaas en pompoenpitten
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 5 middelgrote tomaten (500 g), in plakjes
- 70 g milde geitenkaas, in plakjes
- 1 eetlepel pompoenpitten (10 g), grof gehakt
- 10 basilicumblaadjes, of 1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes
- 2 eetlepels pompoenpittenolie
- 1 theelepel honing
- 2 eetlepels wittewijnazijn
Bereiden
Verdeel de tomaten en geitenkaas over een groot plat bord.
Bestrooi met pompoenpitten en basilicumblaadjes.
Meng pompoenpittenolie, honing en azijn door elkaar en verdeel over de tomatensalade.
Breng op smaak met zout en peper.
Kookboek
Het recept 'Tomatensalade met geitenkaas en pompoenpitten' is afkomstig uit het kookboek...
Koken op de golven
Claudia Seifert
'Koken op de golven' laat zien hoe je aan boord de smakelijkste gerechten kunt bereiden. Weinig kookboeken combineren de specifieke behoeften en... lees verder
© Uitgeverij Becht