Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
340 kcal
10 g eiwit
31 g vet
5 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1½ eetlepel appelazijn
- 1 theelepel groene kruidenmosterd
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel munt, fijngehakt
- 1 kleine venkelknol, in flinterdunne reepjes
- ½ appel, in dunne schijfjes
- 1 eetlepel rode peperbesjes
- 100 g gerookte eendenborstfilet
Bereiden
Klop in een kom de azijn, de mosterd, de olie en de munt tot een sausje. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de venkel en de appel erdoor.
Schep de venkelsalade op twee borden. Strooi de peperbesjes erover. Leg de plakjes gerookte eendenborstfilet erlangs.
Het recept 'Venkelsalade met gerookte eendenborstfilet' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Elena Moiseeva | Shutterstock.com