Knoflookmayonaise (aioli)
- 250 ml mayonaise
- 10 min
- waardering 7,8
- Sauzen / dips
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook, in vieren
- 2 theelepels citroensap
- 250 ml mayonaise
Bereiden
Stamp de knoflook en 1 theelepel zout in een vijzel tot een smeuïge pasta. Meng de knoflookpasta en de overige ingrediënten in een kleine kom.
Extra benodigd
Vijzel
Bewaren
U kunt de aioli in een pot met schroefdeksel tot 3 dagen bewaren in de koelkast.
Kookboek
Het recept 'Knoflookmayonaise (aioli)' is afkomstig uit het kookboek...
Sauzen & dressings
diverse auteurs
Een goede saus of dressing maakt uw gerecht helemaal af. Van de bekende klassieke sauzen tot de heerlijkste dressings die u serveert bij salades: alle mogelijke saus... lees verder
© De Lantaarn