Tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta
- 300 g tapenade
- 15 min
- waardering 7,5
- Sauzen / dips
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 150 g ricotta
- 100 g zongedroogde tomaten
- 3 eetlepels kappertjes, afgespoeld
- ½ teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel versgeperst citroensap
- 1 klein bosje verse peterselie, gehakt
Bereiden
Draai alle ingrediënten in een keukenmachine tot een tapenade. Breng op smaak met ½ theelepel versgemalen zwarte peper.
Extra benodigd
Keukenmachine
Kookboek
Het recept 'Tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta' is afkomstig uit het kookboek...
Heerlijke spreads
Rachel Khoo
Lekkere spreads komen de hele dag door van pas, van ontbijt en brunch tot borrelhapje. Maar ook tussendoor zijn zoete of hartige spreads een feest voor jong... lees verder
© Good Cook